Bestel je bloemen voor de rouwplechtigheid hier op deze pagina
Bloemen klaar om op te halen door de leveringsdienst.

Bloemen klaar om op te halen door de leveringsdienst.

Bestel je bloemen voor de rouwplechtigheid

Mijn bloemstukken hebben elk een naam gekregen zodat de ziel tastbaarder is, het is niet zomaar een krans, maar de Royal red, als ik die naam hoor weet ik waarover het gaat.

Alles wat je op de foto’s ziet is werk van mijn hand, wat je ziet is wat je krijgt, en mooier. Geen enkel stuk is identiek en ik veroorloof me dan ook om bloemen die niet voldoen, te vervangen door een soortgelijke bloem. Daarom is het belangrijk om telefonisch contact te hebben, indien je een stuk kiest om een bepaalde reden, ik op de hoogte ben.

Je kan dan vragen welke kleuren mogelijk zijn, niet elke bloem is in alle kleuren verkrijgbaar, of andere vragen stellen. Een persoonlijk contact blijft belangrijk.

We zijn een klein bedrijf met passie. Alle bloemstukken worden hier gecreëerd  en vertrekken met een leveringsdienst vanuit Groot-Bijgaarden.

Dit is geen doosje dat vandaag of morgen mag toekomen, het gaat over bloemen die op het juiste moment fris ter plaatste geleverd moeten worden. Neem notie van de transportkosten die wel eens kunnen variëren.

In de transportkosten zijn inbegrepen:
Het bloemstuk hier afhalen en het met de grootste zorg afleveren aan de kerk, zaal of Crematorium. Op de dag en het uur van de rouwplechtigheid, of bij de begrafenisondernemer voor de begrafenis. Het gaat hier om een vers en fragiel bloemstuk, het is dan ook als vanzelfsprekend dat dit een speciale expres service is

Vul de bestelbon met zorg in, alle extra info helpt ons bij de bestelling.

Alle gegevens zijn belangrijk, heb je vragen daarover aarzel niet ons te contacteren
Tel 02 466 38 38
GSM 0498 28 17 07

>