Quotes over leven en dood - Bloemen Edelweiss Quotes over leven en dood

Vlinders staan als boodschappers bekend omdat ze zelf een geweldige metamorfose ondergingen, het zijn mooie prachtige wezens bijna magisch als je hun prachtige vleugels bekijkt. Er wordt gezegd als een vlinder op jou komt rusten je zelf een metamorfose zal ondergaan. Voor mij blijven ze boodschapper uit de andere wereld. Zonder woorden enkel met hun aanwezigheid en de plaatsen waar ze vertoeven, waar wij hen zien. Het universum, vooral de energie die ze ons zenden, kan makkelijk via dieren… daarom blijft de aanwezigheid van een vlinder op een begraafplaats zo bijzonder… heb jij ervaringen met vlinders?... Het kan ook bij je thuis zijn of ergens anders, ik hoor het graag  delen van deze boodschap mag om zo het hart van een ander te warmen.

We liepen elkaar voorbij in de rompslomp van elke dag. Druk bezig met ons eigen leven...een post-it, of rap een smsje, we hadden geen tijd om ergens rustig stil bij te blijven staan. Nu leg ik een bloem op je graf ( op de strooiweide) en ik weet dat jij dat ziet en mijn gedachten kan lezen. 
Moraal: maak 'nu' tijd voor de mensen die echt belangrijk zijn in je leven. de klok kan je nooit terug draaien. Geniet van elkaar nu het nog kan.

Naar het graf van je geliefde gaan om je hart uit te storten en al je vreugdes en verdrietjes te delen. Soms lijkt het of voor het graf is de verbinding iets sterker. Heb jij dat ook? En laat je soms ook stiekem een klein briefje achter dat je ergens onder of tussen stopt?

Vertrouwen en geloven dragen een hele sterke kracht met zich mee. Met deze kracht kan je in je leven veel bereiken.
ze zijn het tegenovergestelde van angst, als je vertrouwen hebt heeft angst geen kans...als deze overtuiging zo sterk is wordt het een weten

.Na je dood word je weer helemaal één met alles om ons heen. Je fysieke lichaam keert weder tot stof en as. Het vliegt door de lucht en sijpelt langzaam met de regen diep in de grond. De grond waar jouw as is uitgestrooid blijft voor mij een heilige plaats. In het universum van mijn hart ontmoeten we elkaar voor eeuwig. 

Je bent vrij van je fysieke lichaam dat je hier op aarde zo beperkte.
je kan vliegen nu over velden en weiden. Ik gedachten vlieg ik met je mee naar al die plaatsen waar we het over hadden. Als ik reis neem ik je overal mee en laat op elke plaats een stukje van je achter. Lieve vlinder jij bent als herboren.


.Magisch, magie, ik zie het niet.Toch vertel je zoveel onwerkelijke verhalen.
Geloof nu maar dat er zoveel meer is dan we kunnen zien en vandaar ons pad verlicht wordt, de nodige steun, en inzichten onze wegen kruisen.
Het is zo gewoon, en toch zo speciaal. Ook dat is die onzichtbare energie.
Slaap nu maar rustig, ooit zal je het begrijpen.

In een kist ben je begraven. 
Daar rust jouw stoffelijk lichaam.
Maar voor mij zoveel meer.
Als heiligen aanbeden worden nemen ze een stukje van hun stoffelijke resten en noemen het een relikwie.
Dat is wat jij bent voor mij..
Een heilige die ik heel mijn leven zal eren.

Zo vaak ik kan kom ik naar je graf, dat ter ere van jou daar staat.
Aan jouw monument leg ik dan bloemen neer om jou te gedenken.

.Zes op de tien rouwende mensen ‘zien of horen overleden geliefden’, maar durven er niet over te praten

Zes op de tien mensen hebben wel eens een overleden geliefde ‘gezien’ of ‘gehoord’. Velen durven er niet over te praten omdat ze bang zijn voor gek te worden versleten. Dat schrijft de Britse Daily Telegraph.

Zo’n 30 tot 60 procent van de weduwen en weduwnaars heeft wel eens een overleden geliefde in diens oude stoel zien zitten of hun naam horen roepen, zo zeggen wetenschappers.

Onderzoekers van de Universiteit van Milaan analyseerden alle beschikbare studies over het onderwerp en kwamen tot de conclusie dat het fenomeen zeer vaak voorkomt.
Legitieme fenomenen

“Het bewijs toont aan dat tussen de 30 en 60 procent van de weduwen en weduwnaars hier ervaring mee heeft, wat erop wijst dat dit legitieme fenomenen zijn,” schreven ze in het Journal of Affective Disorders.

Omdat er slechts een kleine hoeveelheid onderzoek beschikbaar is pleiten de wetenschappers voor meer onderzoek om meer te weten te komen over dergelijke fenomenen. Men denkt dat er overeenkomsten zijn tussen deze ervaringen en flashbacks die mensen met posttraumatische stressstoornis hebben.
Aanwezigheid
Jacqueline Hayes van de Universiteit van Roehampton heeft het fenomeen bestudeerd en zei: “Mensen maken melding van visioenen, stemmen, geuren en voelen soms een aanwezigheid die niet noodzakelijkerwijs kan worden gerelateerd aan de vijf zintuigen.”

“Ik merkte dat deze ervaringen soms een transformerende en helende kracht hadden,” voegde ze toe. “Vooral als een geliefde zich verontschuldigde voor iets wat er gebeurd was. Maar bij anderen kwamen het verlies en verdriet juist op een pijnlijke manier bovendrijven.”

Eerder stelden wetenschappers van de Universiteit van Southampton dat er mogelijk leven na de dood is. Ze vonden bewijs dat het bewustzijn tot enkele minuten nadat iemand klinische dood is verklaard kan blijven bestaan.
( the telegraph)
#spiritueel #teksten #mooi #bijzonder #leuk #filosoof #quote #speciaal#diepgang #foto #hulp #help #fijn #tips #uitdaging

is er leven na de dood

Dit is een link naar een blog

>